Το δίλημμα του Μανόλο

Το δίλημμα του Μανόλο

Ραντόνια ή Νταντσένκο; Αναρωτιέται ο Χιμένεθ για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα ήταν ένα ηχηρό… καμπανάκι για την ΑΕΚ. Η Ένωση έκανε τη δουλειά της, εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού (εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Βόλο), αλλά η εικόνα της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστη.

Τα μεγάλα αμυντικά προβλήματα που ταλάνιζαν την ομάδα όταν βρισκόταν στην άκρη του πάγκου ο Μάσιμο Καρέρα, έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα ήταν η τύχη του αγώνα της Ριζούπολης, αν ο Ολιβέιρα δεν είχε απαντήσει άμεσα στο γκολ του Νταουντά.

Και βεβαίως, το γεγονός πως παίκτες όπως ο Χνιντ, που δεν άρπαξαν την ευκαιρία από τα… μαλλιά, αλλά αντιθέτως την επέστρεψαν πίσω, προβληματίζει τον κόουτς της ΑΕΚ. Αλλωστε, για αυτόν τον λόγο και υπήρξαν… γκάζια στα Σπάτα μετά το αποτέλεσμα της Ριζούπολης.

Αλλά αυτά τα γεγονότα αποτελούν παρελθόν για την ΑΕΚ, με τον Δικέφαλο να αφήνει πίσω του την εικόνα της Ριζούπολης και να επικεντρώνεται στο αποψινό ματς με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ενα ματς κρας-τεστ για την Ένωση.

«Γκάζια» από Χιμένεθ στα Σπάτα | to10.gr

Ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, έχοντας έναν πονοκέφαλο-δίλημμα για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Με τον Μιχάλη Μπακάκη να παραμένει στα πιτς, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός καλείται να επιλέξει. Βεντάντ Ραντόνια ή Όλεγκ Νταντσένκο για τα το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής;

Ο νεαρός μπακ από τη Βοσνία αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα, έχοντας αρκετά θετική παρουσία. Κατέγραψε τη δεύτερη συμμετοχή του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, με τον Χιμένεθ να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα του. Ωστόσο, το ματς με τον Άρη είναι διαφορετικών συνθηκών και περιστάσεων και ίσως αποτελεί ρίσκο να ριχτεί στα… βαθιά ο 19χρονος.

Στη… ζυγαριά βρίσκεται και ο νέος παίκτης της ΑΕΚ, που κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία αγωνίστηκε ως δεξιός εξτρέμ. Δεν έχει πολλές μέρες στην Ελλάδα, με τον Χιμένεθ να τον αφήνει στο γήπεδο για ένα ημίχρονο. Ο 26χρονος αμυντικός θέλει χρόνο για να μάθει τους νέους του συμπαίκτες και να εξοικειωθεί στο νέο «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον.

Παρόλα αυτά, κόντρα στον Απόλλωνα δεν είδαμε τον Νταντσένκο στη θέση για την οποία τον προόριζε η Ένωση. Ο Ουκρανός έδειξε στοιχεία του παιχνιδιού του, που όμως αφορούν αμιγώς το επιθετικό κομμάτι.

Ωστόσο, η έλλειψη εμπειρίας του Ραντόνια, ενδέχεται να ανοίξει την… πόρτα της ενδεκάδας στον πρώην ακραίο αμυντικό της Ρουμπίν Καζάν.

Νταντσένκο : «Ομάδα με υπέροχη ιστορία η ΑΕΚ» | to10.gr

Μια θέση, δύο οι επιλογές για τον Μανόλο Χιμένεθ κόντρα στον Άρη. Ουκρανός και Βόσνιος μονομαχούν για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ