Μπαγκαλιάνης : «Είναι ντέρμπι, πρέπει να παίξουμε με πάθος»

Μπαγκαλιάνης : «Είναι ντέρμπι, πρέπει να παίξουμε με πάθος»

Ο νεαρός αμυντικός του Άρη μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Άρης φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον  Πέτρο Μπαγκαλιάνη να μιλάει για την αναμέτρηση των δυο ομάδων.

Ο νεαρός αμυντικός τόνισε πως οι «κίτρινοι» δε βρίσκονται για… διακοπές στην Αθήνα, ενώ υπογράμμισε πως θα πρέπει να παίξουν με πάθος κόντρα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη μάχη Κυπέλλου με τον Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως ο Άρης θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια τους νταμπλούχους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία όπως και ο Άρης, δεν είμαστε εδώ για διακοπές ήρθαμε για να πάρουμε το ματς, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Είναι ντέρμπι πρέπει να παίξουμε με πάθος, αυτός που το θέλει πιο πολύ αυτός θα πάρει και το ματς πιστεύω. Είμαστε σε καλό φεγγάρι και θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε. Η ΑΕΚ έχει καλή επιθετική γραμμή, αλλά όπως έχουμε δείξει και εμείς δεν φοβόμαστε κάποιον. Ο Coach έχει οργανώσει καλά την ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για το Κύπελλο:

«Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι μια ποιοτική ομάδα, θα προσπαθήσουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ