Έρχονται χρήματα από το Στοίχημα για ομάδες και ΕΠΟ

Έρχονται χρήματα από το Στοίχημα για ομάδες και ΕΠΟ

Ολοένα και πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο οι ομάδες της Super League, της Football League, αλλά και η ίδια η ΕΠΟ να μοιράζονται ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 80 εκατομμυρίων ευρώ που θα προέρχεται από το στοίχημα, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Καθόλου απίθανο δεν μοιάζει το ενδεχόμενο οι ομάδες της Super League, της Football League, αλλά και η ΕΠΟ να μοιράζονται κάθε χρόνο ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 80 εκατομμυρίων ευρώ που θα προέρχεται από τα κέρδη των παικτών του στοιχήματος, όπως αναφέρει και η αθλητική εφημερίδα «Live Sport».

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έχει ζητήσει από το Μέγαρο Μαξίμου το εν λόγω χρηματικό ποσό με τους ανθρώπους της Κυβέρνησης να είναι θετικοί, μιας και η Τρόικα δεν θα έχει κάποιο θέμα, αφού αυτά τα λεφτά θα προέρχονται από τους παίκτες του στοιχήματος.

Ωστόσο, πως αυτά θα κατανεμηθούν; Οι άνθρωποι της Super League πιστεύουν ότι κάθε ΠΑΕ που ανήκει στην πρώτη κατηγορία θα πρέπει να βάλει στα ταμεία της από ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ περίπου επτά με οκτώ θα διατεθούν στις ομάδες της Football League.

Το ίδιο ποσό μπορεί να πάει και στα ταμεία της ΕΠΟ με δεδομένο πως θα διατεθεί για τις ανάγκες της Εθνικής ομάδας κι ως επιχορηγήσεις στις κατά τόπους ΕΠΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ