Στο νοσοκομείο με σοβαρή ζημιά ο Βιτλής, δίπλα του με νέο συμβόλαιο ο Απόλλωνας!

Στο νοσοκομείο με σοβαρή ζημιά ο Βιτλής, δίπλα του με νέο συμβόλαιο ο Απόλλωνας!

Ο Βασίλης Βιτλής φαίνεται πως έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στην ποδοκνημική στο ματς με τον ΠΑΟΚ και πιθανότατα θα χρειαστεί εισαγωγή στο νοσοκομείο. Σπουδαία κίνηση του Απόλλωνα που αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε έναν σπουδαίο βαθμό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ με 2-2 στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στη Superleague, όμως οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας δεν το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα λόγω του τραυματισμού του Βασίλη Βιτλή.

Ο Έλληνας αμυντικός ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς την ώρα που ο Απόλλων ήταν μπροστά με 2-1 συγκρούστηκε με τον Βέρχουλστ σε ένα γέμισμα των παικτών του ΠΑΟΚ και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο από το γήπεδο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βιτλής έχει σοβαρό τραυματισμό στην αριστερή ποδοκνημική, αλλά ακριβή διάγνωση θα γίνει αφού υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις.

Μετά τη επιστροφή του Απόλλωνα το βράδυ στην Αθήνα ο αμυντικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας, θα πάει απευθείας στο νοσοκομείο και μάλλον θα χρειαστεί να κάνει εισαγωγή. Ωστόσο, ο Απόλλωνας λίγη ώρα μετά τον πιθανότατα σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Βιτλής προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, διότι αποφάσισε να ανανεώσει για ένα χρόνο το συμβόλαιο του, ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι στο πλευρό του στην περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπωρεί. Έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες θα τακτοποιηθεί και το διαδικαστικό θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, με τον παίκτη να υπογράφει τη νέα συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ