Απόλλων Σμύρνης : Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Βιτλής

Απόλλων Σμύρνης : Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Βιτλής

Ο Βασίλης Βιτλής χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην ποδοκνημική, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον Απόλλωνα Σμύρνης χθες(7/2) για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος με σκορ 2-2. Από το παιχνίδι όμως αποχώρησε τραυματίας ο παίκτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Βασίλης Βιτλής και μάλιστα σήμερα το πρωί (8/2) ο αριστερός μπακ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την ΠΑΕ να τονίζει ότι ήταν πετυχημένο το χειρουργείο, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον γιατρό του ΠΑΟΚ για τη φροντίδα που παρείχε στον παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Με απόλυτη επιτυχία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε χειρουργική επέμβαση ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Βασίλης Βιτλής. Ο ποδοσφαιριστής μας, ο οποίος υπέστη κάταγμα ποδοκνημικής αριστερού ποδός, χειρουργήθηκε από τους γιατρούς Αντρέα και Νίκο Πισκοπάκη και το επιτελείο τους.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης εύχεται στον Βασίλη Βιτλή ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επανέλθει κοντά μας πιο δυνατός. Τις επόμενες μέρες θα κληθεί να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Επίσης, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον γιατρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιωάννη Αθ. Ράλλη για την παροχή των ιατρικών υπηρεσιών και γενικότερα την ευαισθησία που επέδειξε στη δύσκολη για τον ποδοσφαιριστή μας στιγμή του τραυματισμού του στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ