Τρίποντο παραμονής ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, 2-1 τον Παναιτωλικό

Τρίποντο παραμονής ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, 2-1 τον Παναιτωλικό

Ο Άγιαξ της Ηπείρου ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 και πήρε ένα μεγάλο «διπλό».

Καθοριστικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος άλωσε το Αγρίνιο με 2-1. Η νίκη του έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, επειδή ο Παναιτωλικός προηγήθηκε νωρίς στο ματς και στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ότι ελέγχει την κατάσταση.

Όμως, ο Άγιαξ της Ηπείρου ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, παίρνοντας τρεις σημαντικούς βαθμούς στην έδρα ενός ανταγωνιστή.

Πλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 21 βαθμούς και άφησε τον Παναιτωλικό στους 13, δημιουργώντας μεταξύ τους μία απόσταση ασφαλείας 8 βαθμών. Μία διαφορά που δεν τον διασφαλίζει απόλυτα, αλλά δεν καλύπτεται εύκολα.

Επιπλέον, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είναι στο +10 από τη Λαμία και στο +12 από τη Λάρισα, νιώθοντας ακόμα πιο άνετα και ετοιμάζεται την Πέμπτη να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 16′, όταν ο Καρέλης έστρωσε στον Αριγίμπι που με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ισοφάριση επιτεύχθηκε στο 52′ όταν ο Παμλίδης κέρδισε πέναλτι από τον Τσότσαλιτς και ο Κρίζμαν το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Η τελική ανατροπή συντελέστηκε στο 84′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κριζμάν ο Κάργας πήρε την κεφαλιά κι διαμόρφωσε το 1-2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Τζανακάκης, Τσότσαλιτς, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Τσιγγάρας (83’ Ντάλσιο), Ταχάρ (68’ Μάζουρεκ), Ντίας, Αριγίμπι (74’ Βέργος), Μπαρμπόσα, Καρέλης (74’ Ντουάρτε)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης (87’ Εραμούσπε), Κάστρο (46’ Κρίζμαν), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς (37’ Μπρένερ), Λεό Μπατίστ (46’ Λιάσσος), Παμλίδης (83’ Μιλιντσεάνου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ