Το «άκυρο» του Μαρτίνς στη Σάο Πάουλο και η Premier League (Vid)

Το «άκυρο» του Μαρτίνς στη Σάο Πάουλο και η Premier League (Vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την πρόταση της Σάο Πάουλο, αλλά και για το όνειρό, να δουλέψει ως προπονητής στην Premier League.

Οι Βραζιλιάνοι επιμένουν. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Αλλά άνευ ουσίας. Διότι είναι σαφές ότι θέμα Πέδρο Μαρτίνς για τη Σάο Πάουλο υφίσταται μόνο ως χιούμορ. Ή σενάριο. Και όχι ως μια πραγματικότητα. Διότι μπορεί οι Βραζιλιάνοι πράγματι να θέλουν τον προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν είναι… αμοιβαίο. Και κυρίως σε καμία περίπτωση ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα άφηνε τους Ερυθρόλευκους για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία.

Ο Μαρτίνς δεν κρύβει ότι έχει υψηλές βλέψεις και μεγάλα όνειρα για την προπονητική του καριέρα. Δεν κρύβει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να αναλάβει μια  ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το κάνει για να πάει οπουδήποτε. Παρά μόνο σε έναν σύλλογο που θα του προσφέρει προϋποθέσεις και συνθήκες για να πετύχει.

Μιλώντας στο πορτογαλικό κανάλι «Quarentena da Bola», ο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τη πιθανότητα να δουλέψει στη Βραζιλία και ήταν σαφής: «Είμαι εδώ (στην Ελλάδα), έχω έναν στόχο καριέρας που είναι να προπονήσω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως το αγγλικό. Και επομένως, θα δουλέψω προς αυτήν την κατεύθυνση όσο μπορώ και θα εργαστώ σε αυτή τη φάση της καριέρας μου για να το κάνω. Επομένως, αφήνοντας κατά μέρους το οικονομικό, το οποίο είναι επίσης σημαντικό, είναι μέρος του μέλλοντος των παιδιών μου, αλλά αν μπορώ να το κάνω και αν δω ότι έχω προϋποθέσεις για να μπορέσω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, προφανώς θα συνεχίσω να δουλεύω για να το πετύχω».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς στο «Quarentena da Bola»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ