ΠΑΟΚ : Ο Γκαρσία δοκιμάζει τον ανέτοιμο Ραχμάν Μπάμπα

ΠΑΟΚ : Ο Γκαρσία δοκιμάζει τον ανέτοιμο Ραχμάν Μπάμπα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέδειξε την έλλειψη έτοιμου αντικαταστάτη για τον Δημήτρη Γιαννούλη...

Μετά την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν απεγνωσμένα έναν αριστερό μπακ. Δεν θα ερχόταν ένας εξίσου ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αυτό ήταν γνωστό και αποδεκτό σε όλους στην Τούμπα. Αλλά τουλάχιστον ένας αριστερός μπακ με επάρκεια, για να αναπληρώσει στο μέτρο του εφικτού το κενό που άφησε ο Γιαννούλης.

Ο Φράνκο Φεράρι του ΝΠΣ Βόλου φάνηκε πως θα ήταν ο εκλεκτός, αλλά ο Όλαφ Ρέμπε αποφάσισε διαφορετικά και έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Ραχμάν Μπάμπα, με δανεισμό από την Τσέλσι.

Ο 26χρονος Γκανέζος μπορεί να έχει ποιότητα, αλλά είναι ανέτοιμος. Φέτος δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι και μετρά μόνο τρεις συμμετοχές με τις «ρεζέρβες» της Τσέλσι. Σίγουρα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να βοηθήσει και το επισήμανε επιδεικτικά ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λαμία.

«Ο Μπάμπα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί σε αγώνα. Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ έκανε τις εξετάσεις που κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο ίδιος κάνει κι ένα έξτρα πρόγραμμα από αυτό που κάνει στις προπονήσεις» σχολίασε ο Γκαρσία για τον Ραχμάν Μπάμπα.

Σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας θα διεξαχθεί φιλικό της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ με το τμήμα Κ19, στο οποίο θα πάρει μέρος ο Γκανέζος. Ο Γκαρσία θα τσεκάρει σε συνθήκες παιχνιδιού τον Ραχμάν Μπάμπα, αλλά δεν τον περιμένει σύντομα.

Ίσως ο Γκαρσία να είδε αργότερα το ΑΕΚ-ΝΠΣ Βόλος και να μελαγχόλησε με την απόδοση του Φράνκο Φεράρι. Εκείνος προς το παρόν, θα περιοριστεί στον Αντρέ Βιεϊρίνια των 35 ετών και στον ανέτοιμο για το υψηλό επίπεδο, Άντριαν Περέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ