Καπετάνος : «Εχει πολύ καλή ομάδα ο Άρης, φέτος δεν είναι η ΑΕΚ που ήταν κάποτε»

Καπετάνος : «Εχει πολύ καλή ομάδα ο Άρης, φέτος δεν είναι η ΑΕΚ που ήταν κάποτε»

Ο Παντελής Καπετάνος μίλησε για την κατάσταση των ομάδων, με τον ίδιο να τονίζει πως το πρωτάθλημα έχει ήδη καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Για την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος μίλησε στη Ρουμανία ο Παντελής Καπετάνος.

Ο πρώην φορ της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στο TelekomSport, όπου και τόνισε πως το εφετινό πρωτάθλημα έχει ήδη βαφτεί… ερυθρόλευκο.

Ο 37χρονος έσταξε… μέλι για τον Άρη, υπογραμμίζοντας πως έχει πολύ καλή ομάδα, ενώ στάθηκε και στα προβλήματα που υπάρχουν στην ΑΕΚ.

«Το ποδόσφαιρο επέστρεψε μόνο στην πρώτη κατηγορία. Στην Β’ Εθνική ξεκίνησε πριν από ένα μήνα περίπου. Πέραν αυτών κανείς άλλος δεν αγωνίζεται, δεν επιτρέπονται ούτε προπονήσεις. Νιώθω πολύ κρύος, δεν μπορώ να περιμένω να πάω στο γήπεδο. Το τελευταίο ματς που είδα ήταν το ΑΕΚ-Αρης.

Ο Αρης έχει φέτος πολύ καλή ομάδα. Είναι στην δεύτερη θέση τώρα. Η πρώτη θέση έχει καλυφθεί από τον Ολυμπιακό που έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα ουσιαστικά».Οσον αφορά στους δύο Ρουμάνους που παίζουν σε ΑΕΚ (Νεντελτσεάρου) και Αρη (Γκανέα), είπε: «Ο Γκανέα είναι οκ. Ο Νεντελτσιάρου δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής. Στην ΑΕΚ υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει επιστρέψει προσπαθώντας να κάνει την ομάδα καλύτερη και να δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Φέτος όμως σίγουρα δεν είναι η ΑΕΚ που ήταν κάποτε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ