Το SOS του Κλάτενμπεργκ στον Μάντεν για το ντέρμπι των αιωνίων

Το SOS του Κλάτενμπεργκ στον Μάντεν για το ντέρμπι των αιωνίων

Η σκωτσέζικη έκδοση της Sun αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ο Άγγλος αρχιδιαιτητής επέλεξε τον Σκωτσέζο ρέφερι.

«Η Sun Sport μπορεί να αποκαλύψει ότι ο Σκωτσέζος διαιτητής απάντησε σε ένα ασυνήθιστο προσωπικό SOS από την ελληνική Superleague, συμφωνώντας να διαιτητεύσει το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων» γράφει στον πρόλογο του το δημοσίευμα στο αθλητικό ένθετο της σκωτσέζικης έκθεσης της εφημερίδας Sun.

Φυσικά, αναφέρεται στον ρέφερι Μπόμπι Μάντεν, ο οποίος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Μάθαμε ότι οι επικεφαλής της ελληνικής ομοσπονδίας επικοινώνησαν με τους Σκωτσέζους ομολόγους τους, αποκλειστικά για να ρωτήσουν για τη διαθεσιμότητα του Μάντεν» γράφει σε άλλο σημείο το ρεπορτάζ.

Αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο αρχιδιαιτητής, επέλεξε συγκεκριμένα τον Μάντεν για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Προφανώς, ο Κλάτενμπεργκ, όντας Άγγλος, έχει τις διασυνδέσεις του στην Σκωτία και έκρινε ότι ο Μάντεν είναι ο κατάλληλος για ένα τόσο σημαντικό και ιδιαίτερο ματς.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μάντεν και οι βοηθοί του, Ρουμ και Στιούαρτ, δεν θα τεθούν σε απομόνωση για τον κορωνοϊό, ούτε στην Αθήνα, ούτε στην επιστροφή τους στη Γλασκόβη, επειδή έχουν ειδική αθλητική ταξιδιωτική άδεια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ