Κίνδυνος αναβολής στο Άρης – Παναιτωλικός λόγω χιονιά (vid)

Κίνδυνος αναβολής στο Άρης – Παναιτωλικός λόγω χιονιά (vid)

Στον «αέρα» βρίσκεται αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό καθώς το έχει... στρώσει για τα καλά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η κακοκαιρία που ταλαιπωρεί τη Βόρεια Ελλάδα τις τελευταίες ώρες με χιόνια και πολύ κρύο, φαίνεται ικανή να απειλήσει και τη διεξαγωγή πολλών αγώνων της Superleague.

Συγκεκριμένα, ο χιονιάς έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μην είναι σίγουρο εάν θα ξεκινήσει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Παναιτωλικό (15:00) για την 22η αγωνιστική.

Το Κλεάνθης Βικελίδης έχει καλυφθεί στα… λευκά και η χιονόπτωση συνεχίζεται, συνεπώς καταλαβαίνουμε πως όλα βρίσκονται στον «αέρα» όσον αφορά το παιχνίδι.

Φυσικά την τελευταία λέξη θα την πει ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Αριστείδης Βάτσιος, ο οποίος θα εξετάσει τον αγωνιστικό χώρο και να κρίνει αν είναι σε θέση να καλύψει το ματς και δεν είναι επικίνδυνος.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει ήδη τις εργασίες καθαρισμού του, ενώ εκφράζεται η αισιοδοξία οτι με τα μέχρι τώρα δεδομένα η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα πραγματοποιηθεί.

Η ΠΑΕ Άρης ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια βίντεο με την εικόνα του γηπέδου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα από το Κλεάνθης Βικελίδης…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ