Μπακάκης : «Αυτό το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζει η ΑΕΚ, επιθετικό»

Μπακάκης : «Αυτό το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζει η ΑΕΚ, επιθετικό»

Για την εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία ματς μίλησε ο Μιχάλης Μπακάκης.

Για τις εμφανίσεις της ΑΕΚ στο τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής ο Όλεγκ Νταντσένκο μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Μιχάλης Μπακάκης.

Με αφορμή τα τέσσερα «κιτρινόμαυρα» γκολ κόντρα στον Βόλο, ο Έλληνας αμυντικός δήλωσε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ επεσήμανε πως είναι ακόμα νωρίς για να κριθεί ο Ουκρανός μπακ-χαφ.

Παράλληλα, μίλησε και για το σημερινό (14/2) ματς με την ΑΕΛ, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναβληθεί λόγω του χιονιά.

Για τα τελευταία παιχνίδια ο μπακ της ΑΕΚ είπε: «Η ομάδα δεν τα πήγε καλά αμυντικά στα τελευταία ματς. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και σε ατομικό επίπεδο, αλλά και μέσα από τις προπονήσεις να κάνουμε όσα ζητάει ο προπονητής μας. Ελπίζω στα επόμενα ματς να έχουμε καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Επιθετικά έχουμε ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα και να βάλουν γκολ κάθε στιγμή».

Αναφερόμενος στα τέσσερα γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ στο ματς με το Βόλο μέσα σε δώδεκα λεπτά ο Μπακάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτή την εικόνα θέλω να την έχει η ΑΕΚ για 90 λεπτά, όχι για δώδεκα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίζει η ΑΕΚ, επιθετικό. Κάθε λεπτό που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο και οι έντεκα παίκτες πρέπει να δείχνουν την ποιότητά τους. Η ομάδα να κερδίζει με μεγάλο σκορ και να μην δέχεται γκολ».

«Πάμε για τη νίκη και πρέπει να παλέψουμε όλοι μέσα στο γήπεδο. Αν δεν το κάνουμε δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε» είπε ο Μπακάκης για το ματς με την ΑΕΛ, ενώ σχολιάζοντας τις πρώτες εμφανίσεις του Νταντσένκο τόνισε: «Είναι νωρίς να κριθεί. Μακάρι να είναι καλός και να βοηθήσει την ομάδα. Όλοι γι’ αυτό είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει βασικός και αναπληρωματικός. Όποιος κάνει καλύτερη δουλειά θα παίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ