Καρούλιας : «Αν είχαμε έναν Φορτούνη στον Παναθηναϊκό θα ήμασταν μια χαρά»

Καρούλιας : «Αν είχαμε έναν Φορτούνη στον Παναθηναϊκό θα ήμασταν μια χαρά»

O παλαίμαχος παίκτης του τριφυλλιού αναφέρθηκε στη νίκη των πράσινων στο ντέρμπι, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Φορτούνη.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρούλιας, μίλησε στον Over FM 104.9 με αφορμή το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. O πρώην παίκτης του τριφυλλιού αναφέρθηκε στη νίκη των πράσινων στο ντέρμπι, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πόσο έχει αλλάξει την εικόνα του Παναθηναϊκού ο Μπόλονι: «Πως είναι δυνατόν να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με έναν Ολυμπιακό εκεί και έναν Παναθηναϊκό εκεί. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα κάλος όπως και η ΑΕΚ και μόνο τότε ήταν καλά τα πρωταθλήματα. Τώρα γίνεται μάχη για την Ευρώπη. Ο Μπόλονι έχει δείξει ένα πολύ κάλο πρόσωπο και μακάρι αυτό να συνεχιστεί πρώτα ο θεός και του χρόνου με 2-3 μεταγραφές. Κάνει πορεία πρωταθλητισμοί από τότε που ήρθε ο Μπόλονι. Η απόδοσή του δεν είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Δεν έχει κατοχή της μπάλας άλλα έχει ένα άλλο προτερήματα. Είναι πολύ αποδοτικός. Με μια δυο ευκαιρίες μπορεί να βρει δίχτυα».

Για το πως είναι να συνεργάζεται ένας ποδοσφαιριστής με έναν προπονητή σαν τον Μπόλονι: «Ο Γιάτσεκ για παράδειγμα ήταν δύσκολος, άλλα συγχρόνως ήταν και συνεργάσιμος. Είχε ένα ύφος παρμένο από χώρες όπως η Πολωνία. Αυτά που μας μετέφερε όμως μας βοηθούσαν στη βελτίωση μας και γι’ αυτό είχαμε μια ισορροπία. Πολλές φόρες προσπαθούσαμε να τον κοντράρουμε. Αυτό που λέω πάντα είναι οι ποδοσφαιριστές τι θέλουν από τον προπονητή τους. Να τους πείσει πως έχει γνώση και σωστή μεταδοτικότητα σε αυτό που θέλει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές του».

Για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι: «Ένα πράγμα να ξέρετε. Σε όλες τις ομάδες εκεί που χρειάζεσαι τους καλύτερους παίκτες είναι ο κορμός. Αυτές είναι οι θέσεις που πάντοτε οι προπονητές ψάχνουν να έχουν τους καλύτερους παίκτες. Χρειάζεται ο Παναθηναϊκός ένα πολύ κάλο σέντερ μπακ. Ένα εξτρέμ να μπορεί να διεισδύσει όπως και έναν καλύτερο κεντρικό που να μπορεί να δημιουργήσει άλλα και να μαρκάρει. Για παράδειγμα ο Φορτούνης που υποτιμάτε πολύ στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικός παίκτης. Αν είχαμε έναν Φορτούνη στον Παναθηναϊκό θα ήμασταν μια χαρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ