Παναθηναϊκός : Χάνει Αλεξανδρόπουλο και Σανκαρέ ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Χάνει Αλεξανδρόπουλο και Σανκαρέ ο Μπόλονι

Ο Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες, ενώ ο Σανκαρέ νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Δεν είναι όλα ρόδινα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού. Διότι ο Λάζλο Μπόλονι καλείται να καταστρώσει τα σχέδια του για τα επόμενα παιχνίδια, χωρίς να υπολογίζει σε κάποια τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και τον Γιουνούς Σανακρέ.

Ο Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι των αιωνίων και θα λείψει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Αυτά είναι με Παναιτωλικό, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, το τελευταίο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Σανκαρέ έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Πάντως, σε πρώτη φάση ο Σανκαρέ θα απουσιάσει σίγουρα από τον προημιτελικό του Κυπέλλου την Πέμπτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Στο μεταξύ, Η πρώτη προπόνηση μετά το νικηφόρο ντέρμπι «αιωνίων» έγινε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς με τον ΟΣΦΠ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι Σανκαρέ, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ έκαναν θεραπεία. Ο Χουάνκαρ δέχθηκε μια γονατιά στον τετρακέφαλο, ενώ ο Ιωαννίδης έχει σφίξιμο στη γάμπα. Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι τακτικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ