«Χρυσώνει» τους παίκτες ο Αλαφούζος – Μεγάλο πριμ για τη νίκη με Ολυμπιακό

«Χρυσώνει» τους παίκτες ο Αλαφούζος – Μεγάλο πριμ για τη νίκη με Ολυμπιακό

Ο Αλαφούζος θα επιβραβεύσει τους νικητές του ντέρμπι με ένα πολύ μεγάλο πριμ, ενώ το ίδιο θα κάνει σε ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου.

Όταν ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης», για να τους συγχαρεί για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, εκείνοι φώναξαν ρυθμικά «μπόνους-μπόνους». Ο Λάλζο Μπόλονι του ζήτησε να τους ακούσει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ απάντησε με νόημα ότι «το πήρα το μήνυμα».

Μία μέρα αργότερα, ο Αλαφούζος έδωσε εντολή για ένα μεγάλο πριμ ώστε για να επιβραβεύσεις τους παίκτες, οι οποίοι νίκησαν στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα θα μοιραστεί ένα μεγάλο ποσό για την κυριακάτικη επιτυχία. Ακόμα δεν έχει καταβληθεί, αφού η αποστολή θα αναχωρήσει την Τετάρτη για το Αγρίνιο, για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Αλλά οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν στις επόμενες μέρες.

Επιπλέον, κατόπιν προτροπής του Μπόλονι ο Αλαφούζος θα ορίσει ένα μεγάλο πριμ και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι το μόνο τρόπαιο που μπορεί να διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός φέτος και ο Αλαφούζος θα δώσει ένα ισχυρό κίνητρο στους παίκτες για να το κυνηγήσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ