ΑΕΚ : Έμεινε ελεύθερος ο Λιβάγια

ΑΕΚ : Έμεινε ελεύθερος ο Λιβάγια

Ο Κροάτης επιθετικός και η διοίκηση της Ένωσης συμφώνησαν να λύσουν από τώρα το συμβόλαιο τους.

Τελείωσε και τυπικά η παρουσία του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ! Η ΠΑΕ ενημέρωσε το απόγευμα της Τετάρτης ότι ο Κροάτης επιθετικός ζήτησε να μείνει ελεύθερος και αυτή έκανε δεκτό το αίτημα του.

Ο Λιβάγια είχε μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη θέληση του από τη Δευτέρα και το «διαζύγιο» οριστικοποιήθηκε σήμερα, αφού διευθετήθηκαν τα διαδικαστικά για τη λύση του συμβολαίου του.

Έτσι και αλλιώς, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολόγιζε τον Λιβάγια, κατόπιν εντολής της διοίκησης της Ένωσης. Συνεπώς, αγωνιστικά δεν αλλάζει κάτι και απλώς επισπεύστηκε η αποχώρηση του Κροάτη από την Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΑΕΚ θα εξοικονομήσει 500.000 ευρώ από τον συμβιβασμό για τη διακοπή της συνεργασίας με τον Λιβάγια.

Δεν είναι γνωστό εάν ο Λιβάγια ζήτησε να φύγει από τώρα, επειδή έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα ή απλώς ένιωσε ότι δεν έχει λόγο να περιμένει μερικούς μήνες στην Αθήνα χωρίς να παίζει.

Πάντως στις περισσότερες χώρες το μεταγραφικό παζάρι έχει κλείσει.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιβάια.

Ο Κροάτης επιθετικός ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας τη σεζόν 2017-18. Συνολικά φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 147 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 42 γκολ και 29 ασίστ.

Μάρκο, σ’ ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ