Σίμος : «Δοκιμάζονται οι αντοχές μας»

Σίμος : «Δοκιμάζονται οι αντοχές μας»

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του ΟΦΗ και για το καινούριο ξεκίνημα το οποίο απαιτείται.

Στην κάμερα του «ΟΦΗ TV» έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Σίμος, με τον προπονητή της κρητικής ομάδας να μιλάει για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα του συλλόγου του Ηρακλείου και για το τι απαιτείται για να βρει ξανά τον δρόμο του ο ΟΦΗ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σίμος:

«Μετά από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα χρειαζόμαστε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Θέλουμε και μπορούμε. Είναι στο χέρι μας. Αυτό θα κάνουμε για την Κυριακή. Προπονούμαστε καλά, έχουμε μιλήσει και με τους παίκτες.

Τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν βοηθάνε στον ψυχολογικό τομέα. Αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Δοκιμάζονται οι αντοχές μας. Πάμε να παλέψουμε για να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Ο αντίπαλος έχει μια σταθερή φιλοσοφία και μια αξιόλογη ομάδα.

Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στις δικές μας ικανότητες και θέλουμε να πάμε εκεί με τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να αντιδράσουμε και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ