Παναθηναϊκός : Είδε τον Κλάτενμπεργκ ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός : Είδε τον Κλάτενμπεργκ ο Αλαφούζος

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συναντήθηκε με τον Άγγλο επικεφαλής της ΚΕΔ.

Με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε την Παρασκευή ο Γιάννης Αλαφούζος. Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήθελε να μιλήσει με τον επικεφαλής της ΚΕΔ για τα ζητήματα που αφορούν τη διαιτησία, εν όψει της κορύφωσης της μάχης για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Αλαφούζος συζήτησε με τον Κλάτενμπεργκ για τα ντέρμπι που ακολουθούν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα οποία θα κρίνουν και το τελικό πλασάρισμα για τα Play Off.

Σε γενικές γραμμές, ο Αλαφούζος είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο της διαιτησίας στην περίοδο του Κλάτενμπεργκ και θεωρεί ότι έχει συντελεστεί πρόοδος παρά τα επιμέρους προβλήματα.

Ένα από τα αιτήματα του Αλαφούζου είναι να διαιτητεύσουν ξένοι διαιτητές τα παιχνίδια των Play Off, αφού διότι εκτιμά πως οι διαιτησίες του θα είναι καλύτερες σε σύγκριση με τους Έλληνες. Ο Κλάτενμπεργκ τόνισε πως όπου είναι εφικτό, θα οριστούν ξένοι ρέφερι.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που έχει ο Αλαφούζος τόσο με τον Κλάτενμπεργκ, όσο με παράγοντες της FIFA και της UEFA που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ