Αλμπάνης : «Τιμή μας που ήταν μαζί μας ο Λιβάγια»

Αλμπάνης : «Τιμή μας που ήταν μαζί μας ο Λιβάγια»

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε για την αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια από την ΑΕΚ και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Ο Μάρκο Λιβάγια αποχώρησε από την ΑΕΚ έπειτα από 3,5 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της πατρίδας του, τη Χάιντουκ.

Ο πρώην συμπαίκτης του Κροάτη επιθετικού στην «Ένωση», Χρήστος Αλμπάνης, μίλησε στην κάμερα της Nova για την αποχώρηση Λιβάγια, τονίζοντας πως ήταν τιμή όλων στον σύλλογο η παρουσία αυτού του ποδοσφαιριστή, ενώ του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Ο Μάρκο άλλαξε κεφάλαιο στην καριέρα του. Ήταν τιμή μας και ιδιαίτερη χαρά να τον έχουμε και ως προσωπικότητα και ως ποδοσφαιριστή δίπλα μας. Του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλμπάνης για τον Λιβάγια.

Για την απόκρουση του Αθανασιάδη και το τι σχέση εκείνη με το γκολ που πέτυχε ο ίδιος κόντρα στην ΑΕΛ, ο Αλμπάνης είπε πως: «Δεν είναι άσχετη η απόκρουση του Αθανασιάδη, δίχως αυτή το δικό μου γκολ δεν θα είχε καμία αξία. Σ’ αυτόν αναλογεί το μεγαλύτερο μέρος των ευσήμων. Ήταν ένα επεισοδιακό βράδυ, αλλά ευτυχώς φύγαμε με το θετικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ