Παναθηναϊκός : Η κρούση του Ντρεοσί και οι σκέψεις του Αλεξανδρόπουλου

Παναθηναϊκός : Η κρούση του Ντρεοσί και οι σκέψεις του Αλεξανδρόπουλου

Το «10» έχει το ρεπορτάζ γύρω από τις εξελίξεις για την ανανέωση του συμβολαίου του 19χρονου αμυντικού χαφ του Παναθηναϊκού.

Στη διάρκεια του Ιανουαρίου ο Πιέρ Ντρεοσί είχε μία πρώτη διερευνητική συζήτηση με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, για την επέκταση της συνεργασίας του 20χρονου αμυντικού χαφ με τον Παναθηναϊκό. Με το ισχύον συμβόλαιο ο Αλεξανδρόπουλος δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και αμείβεται με το βασικό μισθό, αυτόν που αντιστοιχεί στους νεαρούς που γίνονται επαγγελματίες από την Κ19.

Ο Ντρεοσί τόνισε στον Αλεξανδρόπουλο ότι η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή του και σύντομα θα τον προσέγγιζε για μία συζήτηση με νούμερα. Ωστόσο, έκτοτε δεν έχουν προκύψει νεότερα ή τουλάχιστον, δεν έχουν γνωστοποιηθεί πληροφορίες για την πρόταση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «10», η διερευνητική επαφή του Ντρεοσί με τον Αλεξανδρόπουλου είχε συνέχεια. Ο Γάλλος παράγοντας μετέφερε στον ποδοσφαιριστή τις σκέψεις της ομάδας για το πρόσωπο του, για νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και με αποδοχές στα επίπεδα των αντίστοιχων του Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη.

Η πρώτη αντίδραση του Αλεξανδρόπουλου φαίνεται πως δεν ήταν αρνητική, αλλά έχει τους ενδοιασμούς του. Εκτός από το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ο 20χρονος αμυντικός χαφ έχει αμφιβολίες για τον ρόλο που θα έχει στο σχέδιο του Λάζλο Μπόλονι, αφού στο ρόστερ προστέθηκαν δύο μέσοι τον Ιανουάριο.

Η εναλλαγή πλάνων στο Τριφύλλι είναι συχνή και δεν είναι παράλογο ένας νεαρός να αμφιβάλλει εάν τα λεγόμενα των διοικούντων, θα τηρηθούν. Η διαπραγμάτευση δεν έχει πάρει θετική ή αρνητική τροπή, ωστόσο δεν σημειώθηκε η επιθυμητή εξέλιξη που θα ήθελαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ο Αλεξανδρόπουλος είναι ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία του Τριφυλλιού και η εντολή του Γιάννη Αλαφούζου είναι να διασφαλιστεί η παραμονή του στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Για αυτό, σύντομα θα υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στους ιθύνοντες της ΠΑΕ και στον νεαρό ποδοσφαιριστή, για να τον πείσουν να υπογράψει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ