Κλήθηκαν σε απολογία Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα

Κλήθηκαν σε απολογία Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ προχώρησε σε κλήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια κόντρα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Σε κλήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα σε απολογία προχώρησε το Πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ. Αιτία η συμπεριφορά των φιλάθλων των δύο ομάδων στα παιχνίδια κόντρα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Οι κλήσεις έγιναν με βάση τα άρθρα που αναφέρονται σε υβριστικά η προσβλητικά συνθήματα και ήχους, με τις απολογίες των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου.

Αναλυτικά οι κλήσεις της Σούπερ Λιγκ:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 15/02/2018 και ώρα 14:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 21η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/02/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 10/02/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 6777/18/301431 από 12/02/2018 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. α του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/02/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 1 εδ. α, του Π.Κ. της Ε.Π.Ο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ