ΑΕΚ : Βλέπει τον Νταντσένκο ο Σεφτσένκο

ΑΕΚ : Βλέπει τον Νταντσένκο ο Σεφτσένκο

Πιθανότητες να κληθεί στην επόμενη αποστολή της Εθνικής Ουκρανίας συγκεντρώνει ο Όλεγκ Νταντσένκο.

Στα πλάνα του Άντρεϊ Σεφτσένκο φέρεται να βρίσκεται ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο. Σύμφωνα με την ουκρανική ιστοσελίδα sport.ua, ο δεξιός οπισθοφύλακας της Ένωσης βρίσκεται στα υπόψη του τεχνικού της Ουκρανίας και δεν αποκλείεται να τον καλέσει στην επόμενη αποστολή της ομάδας.

«Είναι πολύ πιθανό ο Ολέγκ Νταντσένκο από την ΑΕΚ να κληθεί για τους επόμενους αγώνες της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας. Μετακόμισε σε μια ελληνική ομάδα και έχει ένα όνειρο να μπει στην εθνική ομάδα. Ξέρω ότι τώρα οι προπονητές της εθνικής ομάδας μελετούν προσεκτικά τα ζητήματα αυτά, παρακολουθώντας την απόδοσή του και την εμφάνισή του.

Είναι πολύ πιθανό ότι ο Ολεγκ Νταντσένκο να είναι στη λίστα των παικτών που ο Αντρεϊ Σεβτσένκο θα ζητήσει για τους επόμενους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 εναντίον της Γαλλίας, του Καζακστάν και της Φινλανδίας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Σε περίπτωση που ο Νταντσένκο κληθεί θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς τις προηγούμενες φορές που κλήθηκε, δεν του δόθηκε η ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ