Μπέος στην ΕΠΟ: «Άντε γειά, ρίξατε το καράβι στα βράχια»

Μπέος στην ΕΠΟ: «Άντε γειά, ρίξατε το καράβι στα βράχια»

«Επίθεση» του Αχιλλέα Μπέου στον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κατά τη διάρκεια του ΔΣ της λίγκας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αχιλλέας Μπέος τα βάζει ανοιχτά με την ΕΠΟ. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφέρει πως δεν κάνουν τίποτα στην Ομοσπονδία, πως ο Γραμμένος δεν μπορεί να ελέγξει τίποτα και κανέναν και επί της ουσίας τους αποκαλούσε δημοσίους υπαλλήλους.

Σήμερα τους τα είπε και… face to face. Χθες από την ΕΠΟ προέκυψε η επιθυμία να συναντηθούν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρα Αυγενάκη, σχετικά με τον νέο αθλητικό νόμο.

Ο Μπέος σήμερα… πάτησε πάνω σε αυτό και στο ΔΣ της Λίγκας βλέποντας τον Αντωνίου, που σαν αντιπρόεδρος εκπροσωπεί την ΕΠΟ στη Λίγκα, τον πήρε… παραμάζωμα.

«Μην περιμένετε να σας δει ο Αυγενάκης. Δεν πρόκειται να σας δει ο Αυγενάκης. Εγώ δεν είμαι προσκείμενος στον Αυγενάκη, αλλά… άντε γεια. Το ρίξατε το καράβι στα βράχια» , είπε με έντονο ύφος προς τον Αντωνίου ο Μπέος όταν η συζήτηση έφτασε στο αθλητικό νομοσχέδιο.

Θυμίζουμε προς πρόσφατα ο Αχιλλέας Μπέος με δήλωσή του είχε μιλήσει εναντίον της ΕΠΟ. Μεταξύ άλλων είχε πει: «Τόσο εγώ, αλλά και πολλοί παράγοντες υπάρχουν στιγμές που μπορεί να έχουμε μία οικονομική δυσκολία. Θα έλεγα, λοιπόν, ότι είναι θετικό η ΕΠΟ να δείχνει μία κατανόηση. Άλλο αυτό και άλλο αυτό που συμβαίνει. Ήμουν πολέμιος μίας διαφθοράς. Αυτό που ζούμε επί Γραμμένου είναι τόσο λυπηρό, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Είναι ανίκανοι. Εδώ γινόταν όργια. Χαμός. Πήρε πουθενά θέση; Πρόεδρος της ΕΠΟ είναι. Αυτή είναι η αλήθεια. Στην ΕΠΟ πηγαίνει για να πηγαίνει. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα δώσει λύσεις, είναι yes man».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ