Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι σκέφτεται να δώσει ευκαιρία στον Αϊτόρ

Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι σκέφτεται να δώσει ευκαιρία στον Αϊτόρ

Η εικόνα των Καμπετσή και Ενγκμπακοτό στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού φέρνουν τον Ισπανό στα πρόθυρα της ενδεκάδας.

Η καλή εμφάνιση του Αϊτόρ στο Αγρίνιο, σε συνδυασμό με την πτώση στην απόδοση του Καμπετσή και την αναποτελεσματικότητα του Ενγκμπακοτό, έχουν προκαλέσει σκέψεις στον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Αϊτόρ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα είναι μία ευκαιρία για τον Ισπανό εξτρέμ και ένα μήνυμα για τους άλλους δύο, ότι θα χρειαστεί να βελτιωθούν για να επανακάμψουν.

Ο Καμπετσής ήταν εντυπωσιακός τον Ιανουάριο, με συνεχόμενα γκολ και σταθερά στους διακριθέντες. Ο Ενγκμπακοτό αποτέλεσε επιλογή του Μπόλονι για τα άκρα της επίθεσης αλλά μετά το «νικητήριο» σπριντ απέναντι στον Ατρόμητο, δεν βοήθησε ουσιαστικά.

Ασφαλώς, ο Μπόλονι δεν πάρει ακόμα τις οριστικές αποφάσεις του, αλλά επεξεργάζεται το σενάριο με τον Αϊτόρ. Ο 25χρονος στράικερ είχε αποδώσει καλά και εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οπότε έχει δοκιμαστεί σε πιο απαιτητικές συνθήκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ