Μάντζιος : «Σημαντική νίκη που μας έφερε στην δεύτερη θέση»

Μάντζιος : «Σημαντική νίκη που μας έφερε στην δεύτερη θέση»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην επικράτηση επί του Ατρομήτου και στα όμορφα γκολ που σημείωσε η ομάδα του.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την νίκη επί του Ατρομήτου εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στα πολύ όμορφα γκολ που σημείωσε η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Θελαμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώροόλα τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα. Είχαμε μεγάλη αποτελεσματικότητα. Κάναμε ενα καλό παιχνίδι. Δεν κινδυνέψαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη».

Για την σημασία της επικράτησης πριν τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Ειναι σημαντική νίκη που μας έφερε στη δεύτερη θέση. Θέλουμε να μείνουμε όλα πιο ψηλά γίνεται. Πρέπει να επιβραβευτεί η καλή εικόνα της ομάδας. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι διαφορετικό. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει».

Για το ότι ο Άρης διατήρησε για 15ο παιχνίδι ανέπαφη την εστία του: «Είναι πολύ σημαντικό. Κάθε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, πρέπει να στηρίζεται στην καλή ανασταλτική λειτουργία της»

Για τα όμορφα γκολ: «Δουλεύουμε πολύ τις συνεργασίες στην προπόνηση. Σε άλλα παιχνίδια μας έλειψε η καλή τελική πάσα, όμως, σήμερα θεωρώ οτι πετύχαμε πολύ όμορφα γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ