Η διαφορά του Ολυμπιακού είναι (και) στις λεπτομέρειες…

Η διαφορά του Ολυμπιακού είναι (και) στις λεπτομέρειες…

Η αποστολή του Ολυμπιακού πήγε με αεροπλάνο (μέσω Νέας Αγχιάλου) στον Βόλο και to10.gr εξηγεί γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση και τι έπαιξε ρόλο.

Στις αρχές Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όντας αναγκασμένος να κάνει πολλά ταξίδια με πούλμαν (Τρίπολη, Αγρίνιο δύο φορές). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, πέραν της δεδομένης ταλαιπωρίας των ποδοσφαιριστών, να κολλήσει η μισή ομάδα ίωση.

Από αυτή την ίωση ο Χολέμπας και ο Μπρούμα είχαν χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ και άλλοι παίκτες ταλαιπωρήθηκαν για σχεδόν μία εβδομάδα με πιο ελαφριά συμπτώματα. Αυτή η περιπέτεια, ωστόσο, δεν ξεχάστηκε. Και έκανε τους Ερυθρόλευκους να πάρουν δραστικά μέτρα, αναφορικά με τα ταξίδια τους. Αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο.

Οι πρωταθλητές, λοιπόν, αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν με πούλμαν για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Αντίθετα, επέλεξαν να ναυλώσουν τσάρτερ και για τον Βόλο. Η αποστολή, λοιπόν, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στον Βόλο, με το αεροπλάνο των Πειραιωτών να προσγειώνεται στον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου. Από όπου η αποστολή σε περίπου 20 λεπτά έφτασε στον τελικό της προορισμό. Χωρίς ταλαιπωρία και με τους μικρότερους δυνατούς κινδύνους.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του. Μάλιστα, από τον Βόλο θα ξεκινήσει και η διαχείριση των αγώνων που έρχονται. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Ένα παιχνίδια τελείως ανοιχτό (2-1 το πρώτο ματς), ένας στόχος που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κυνηγήσουν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αλλαγές, ο Μαρτίνς αναμένεται να επαναφέρει το 4-2-3-1. Υπάρχει ένα σενάριο για χρησιμοποίηση του Κρίστινσον ή (κυρίως) του Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα Ανδρούτσος, Σωκράτης και Χολέμπας, με τον Σεμέδο να είναι παρτενέρ του «Παπ». Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μεσαία γραμμή, υπάρχει μία σκέψη για δίδυμο Μπουχαλάκη (ή Καμαρά), Τιάγκο Σίλβα, με 4άδα της επίθεσης τους Φορτούνη, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Χασάν. Ωστόχο, εάν ο Μαρτίνς αποφασίσει να παίξει 4-3-3 ή να βάλει τον Σίλβα στο «10», τότε ο Φορτούνης θα πάει στην άκρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ