Μπόλονι : «Εάν για κάτι λυπάμαι είναι για το γκολ που δεχθήκαμε»

Μπόλονι : «Εάν για κάτι λυπάμαι είναι για το γκολ που δεχθήκαμε»

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού μίλησε για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι της Λεωφόρου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο τέρμα του Λιβάι Γκαρσία και τις πολλές ευκαιρίες που είχαν οι πράσινοι για να διώξουν τη μπάλα.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλονι στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς: «Δεν ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι ενδεχομένως. Δεν ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι. Θέλαμε να κρατήσουμε μία ισορροπία. Πάνω κάτω αυτό καταφέραμε. Θα θέλαμε να είχαμε παραπάνω παρουσία στην κατοχή αλλά και επιθετικά. Στη διάρκεια του α’ μέρους ήμασταν κάτω από τις δυνατότητές μας. Ναι αισθανθήκαμε μία μικρή υπεροχή από την ΑΕΚ. Είμαι όμως ευχαριστημένος από το β’ μέρος διότι πήγαμε το ματς εκεί που εμείς επιθυμούσαμε».

Για το τι κρατάει: «Εάν για κάτι λυπάμαι για το γκολ που δεχόμαστε. Πριν την ισορροπία που έσπασε είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας 2 φορές. Είχαμε τη δυνατότητα να στείλουμε μακριά τη μπάλα, ακόμα και στις κερκίδες. Δεν το κάναμε. Δεν τη στείλαμε και δεχθήκαμε το γκολ».

Για τη συνέχεια με τη βαθμολογία: «Ναι δυστυχώς είμαστε εμείς που ερχόμαστε από πίσω στη βαθμολογία. Εάν αναλογιστεί κανείς πως είχαμε βρεθεί στην 12η ή 13η και σήμερα παίζουμε για όσο το δυνατόν πιο ψηλά υπάρχει μεγάλη προσπάθεια σε όλη αυτήν την πορεία. Βεβαίως υπήρχαν και αγώνες που δεν τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ