Γκαρσία : «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα»

Γκαρσία : «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα»

Ο Λιβάι Γκαρσία έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ΑΕΚ με το γκολ που πέτυχε ωστόσο όπως τόνισε το αποτέλεσμα δεν τον αφήνει ικανοποιημένο.

O Λιβάι Γκαρσία μίλησε για τις στατικές φάσεις που πληγώνουν την ΑΕΚ ενώ τόνισε πως είναι απογοητευμένος από την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το γκολ του:

«Ξεκίνησε από ένα λάθος δικό μου, ήμουν τυχερός γιατί επέστρεψε η μπάλα στα πόδια μου και έγινε το γκολ. Ημουν τυχερός. Ειμαι χαρούμενος που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».

Για το ματς και το 1-1:

«Προσωπικά είμαι απογοητευμένος. Και οι συμπαίκτες μου το ίδιο. Ήρθαμε να κερδίσουμε, κάναμε το παν. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες ημέρες. Συγκεντρωνόμαστε στη συνέχεια».

Για τα αμυντικά στημένα της ΑΕΚ και τι ευθύνεται:

«Τακτικά δε μπορώ να σας κάνω κάποιο σχόλιο, το αφήνω στους ειδικούς. Προσωπικά προσπαθώ να πάρω την πρώτη κεφαλιά, όταν περνάει η μπάλα πάνω από το κεφάλι μου δημιουργούνται προβλήματα. Την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι».

Πώς περιμένει την κλήση του στην Εθνική της χώρας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ:

«Είναι πάντα χαρά και ευχαριστήσει να αντιπροσωπεύω τη χώρα μου. Το ονειρευόμουν από παιδί. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να παίξω με τη χώρα μου στο Μουντιάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ