Σε γραμμή… Κάκου ο Μπέος – Κωμική ανακοίνωση για «διαιτητή συμπατριώτη του Μαρτίνς»!

Σε γραμμή… Κάκου ο Μπέος – Κωμική ανακοίνωση για «διαιτητή συμπατριώτη του Μαρτίνς»!

Μία ημέρα μετά και ενώ κανείς από τον Βόλο δεν διαμαρτυρήθηκε για το γκολ του Ολυμπιακού, η ομάδα του Μπέου εξέδωσε ανακοίνωση-έπος

Εχει την πλάκα του όλο αυτό. Ο Αχιλλέας Μπέος, μετά το τέλος του αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός αποχώρησε από το Πανθεσσαλικό χωρίς να κάνει κανένα παράπονο για τη διαιτησία. Χωρίς να πει τίποτε και χωρίς να γίνουν παράπονα από κανέναν. Κι όμως, μία ημέρα μετά, η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλου, αποφάσισε ότι… υπάρχει οφσάιντ στο δεύτερο γκολ των Πειραιωτών.

Μάλιστα, με μια ανακοίνωση-έπος, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν οφσάιντ. Προφανώς επειδή τις αμφιβολίες τις έλυσε ο αμισθί τηλεκριτικός διαιτησίας Τάσος Κάκος, που είχε επίσης την ίδια θέση. Χαράσσοντας τη… γραμμή του συστήματος, για το τι πρέπει να λέει. Παρά το γεγονός ότι η εικόνα είναι κάτι παραπάνω από αποστομωτική, με τον Χασάν, ξεκάθαρα, να μην επηρεάζει τη φάση.

Και οι λόγοι είναι πάρα πολύ απλοί: 1) Δεν κλείνει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα του Βόλου στο σουτ του Εμβιλά (σ.σ. Κλέιμαν βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι, ο Χασάν στο πρώτο), 2) Δεν παρεμποδίζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο τον τερματοφύλακα, 3) Δεν κάνει επαφή με την μπάλα.

Ωστόσο, το πιο αστείο της ανακοίνωσης του Βόλου, έχει να κάνει με το γεγονός ότι θεωρεί πως ένας Ελληνας διαιτητής θα τα πήγαινε καλύτερα. Και πως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του τους Πορτογάλους Μαρτίνς, Σα, Σεμέδο, επηρέασε τον διαιτητή Βερισίμο, που επίσης είναι από την Πορτογαλία. Μόνο που ο κος Δήμαρχος ξέχασε να αναφέρει και τον Μπρούμα και τον Τιάγκο Σίλβα. Για να έχει ισχυρότερη βάση ο συγκλονιστικός ισχυρισμός του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΠΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΟΥ

«Άλλη μια κακή διαιτησία σε βάρος της ομάδας μας, της στέρησε το θετικό αποτέλεσμα που δικαιούταν απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιά. Κακός διαιτητής ο Πορτογάλος, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με λάθη σε όλο το 90λεπτο και με κορύφωση τη φάση του 80ου λεπτoύ όταν δίνει ανάποδο φάουλ σε βάρος μας από το οποίο και προέρχεται η φάση του δεύτερου γκολ για το οποίο ουδεμία αμφιβολία υπάρχει: Ηταν οφσάιντ!

Ειλικρινά απορούμε με την ενέργεια του κ. Κλάτεμπεργκ να φέρει ένα τέτοιας ποιότητας ξένο διαιτητή, και μάλιστα Πορτογάλο συμπατριώτη του Μαρτίνς, του Σα και του Σεμέδο. Βλέποντας τη διαιτησία του, είμαστε βέβαιοι ότι ένας άλλος, Ελληνας, δεν θα μπορούσε να τα πάει χειρότερα.

Δυστυχώς ο «νόμος του ισχυρού» εξακολουθεί να κυριαρχεί και να ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ