ΑΕΚ : Θέλει να κρατήσει τον Τσιγκρίνσκι στη διοίκηση

ΑΕΚ : Θέλει να κρατήσει τον Τσιγκρίνσκι στη διοίκηση

Θέση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναμένεται να προσφέρει στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ, η οποία ψάχνει κάποιον τρόπο για να τον αξιοποιήσει έπειτα από την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Σκέψεις για την προσθήκη ενός ακόμη μέλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάνει η ΑΕΚ, η οποία ενισχύθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ με τους Δημήτρη Μπαρμπαλιά, Φανούρη Γουνδουλάκη και επέστρεψε ο Στάθη Ταυλαρίδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» λοιπόν, στο στρατόπεδο της «Ένωσης» σκοπεύουν να ενισχύσουν και άλλο το στελεχιακό δυναμικό.

Μια σκέψη που περνάει από το μυαλό των ανθρώπων των «κιτρινόμαυρων» αφορά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, εφόσον ο στόπερ από την Ουκρανία κρεμάσει τα… παπούτσια του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης επεξεργάζεται να προτείνει στον Ουκρανό στόπερ ένα πόστο παρόμοιο με αυτό που έχει ο Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό.

Πιθανώς, μάλιστα, η σκέψη του Μελισσανίδη να συνδέεται με την διάδοχη κατάσταση της αποχώρησης του Μηνά Λυσάνδρου από τις θέσεις του α’ αντιπροέδρου άλλα και του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ