Παναθηναϊκός : Οι σκέψεις του Αλαφούζου για τον Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Οι σκέψεις του Αλαφούζου για τον Μπόλονι

Πολλά λέγονται για τις προθέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Ρουμάνο προπονητή, αλλά εκείνος δεν έχει εκφραστεί ακόμα...

Οι φήμες για την τύχη του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό διαδίδονται, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι απηχούν τις σκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου. Ο οποίος δεν έχει μοιραστεί τους προβληματισμούς του με άλλους, εκτός από τον στενό περίγυρο του.

Ο Αλαφούζος σε προσωπικό επίπεδο εκτιμά απεριόριστα τον Λάζλο Μπόλονι. Και προς το παρόν δεν σκέφτεται την αντικατάσταση του. Σαφώς και προβληματίστηκε έντονα μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά όχι στο σημείο για να σκεφτεί ακραίες λύσεις.

Άλλωστε, κατά γενική ομολογία ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Μπόλονι δεν θα είχε συμμαζευτεί και δεν θα είχε επανακάμψει στη διεκδίκηση της ευρωπαϊκής συμμετοχής.

Άλλο ένα στοιχείο που εκτιμά ο Αλαφούζος είναι πως ο Ρουμάνος δεν υποσχέθηκε μεγαλεπήβολα επιτεύγματα, αλλά εξαρχής μίλησε με ρεαλισμό στον εφοπλιστή και του περιέγραψε το σχέδιο του, που βασιζόταν στην άμυνα και στην βαθμοθηρία.

Επιβάλλεται να προσμετρηθεί ότι στην ιδιοσυγκρασία του Αλαφούζου δεν είναι οι συνεχόμενες εναλλαγές στην τεχνική ηγεσία, γιατί πιστεύει ότι ένας προπονητής δικαιούται χρόνο για να δείξει έργο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάποιον ο οποίος ανέλαβε μεσούσης της περιόδου και συμμόρφωσε ένα σύνολο που παράπαιε, όπως συνέβη με τον Μπόλονι και τη διαχείριση της ομάδας που παρέλαβε από τον Ντάνι Πογιάτος.

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι ο Αλαφούζος καλείται να συνυπολογίσει μία άλλη παράμετρο. Εάν η φιλοσοφία που πρεσβεύει ο Λάζλο Μπόλονι είναι συμβατή με το υλικό του Παναθηναϊκού ή εάν για να την υποστηρίξει, ο Αλαφούζος θα χρειαστεί να προβεί σε ένα νέο και κοστοβόρο «ράβε-ξήλωνε».

Γιατί το τωρινό ρόστερ, σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στα «θέλω» του Ρουμάνου προπονητή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ