Παναθηναϊκός : Φαβορί ο Μαουρίσιο για «εξάρι»

Παναθηναϊκός : Φαβορί ο Μαουρίσιο για «εξάρι»

Ο Βραζιλιάνος είναι ο επικρατέστερος για να παίξει αμυντικός χαφ. Τα πλάνα του Μπόλονι για την ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τραυματισμός του Σεχ Νιας, σε συνδυασμό με τις απουσίες των Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλου και Βέλεθ, αφήνει τον Λάζλο Μπόλονι χωρίς αμυντικό χαφ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό είναι ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος έχει παίξει στο «6» και έχει την εμπειρία και την αντίληψη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης.

Η εναλλακτική του Ρουμάνου προπονητή είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ωστόσο, μόλις την Τετάρτη ο νεαρός μεσοαμυντικός δεν έπαιξε καλά εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μπόλονι τον αντικατέστησε με τον Χουανκάρ. Επίσης, στη φετινή εμφάνιση του ως αμυντικός χαφ, ο Χατζηθεοδωρίδης δεν τα κατάφερε.

Στο σενάριο με τον Μαουρίσιο, θα τον πλαισιώσουν στη μεσαία γραμμή ο Σανκαρέ και ο Βιγιαφάνιες.

Κατά τ’ άλλα, ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Σάντσες θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουανκάρ το αριστερό άκρο.

Στην επίθεση, ο Ενγκμπακοτό θα είναι ο δεξιός εξτρέμ, ο Αϊτόρ ο αριστερός εξτρέμ και ο Ιωαννίδης θα αγωνιστεί στην κορυφή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ