ΟΦΗ-ΑΕΛ 2-3: «Μπαλωθιές» παραμονής από την Λάρισα (vid)

ΟΦΗ-ΑΕΛ 2-3: «Μπαλωθιές» παραμονής από την Λάρισα (vid)

Μεγάλο διπλό για την ΑΕΛ μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με 3-2. Στους 16 βαθμούς η ΑΕΛ με ένα ματς λιγότερο από τον ΟΦΗ που έμεινε στους 19 και έμπλεξε για τα καλά συμπληρώνοντας 9 σερί ήττες!

Για τα καλά στη μάχη της παραμονής επανήρθε η Λάρισα, με το διπλό που πέτυχε με 3-2 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι «βυσσινί» άλωσαν το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», βρίσκοντας τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν το σκορ και πάρουν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Η Λάρισα με τη νίκη στην Κρήτη ανέβηκε στους 16 βαθμούς, μειώνοντας τη διαφορά της από τον ΟΦΗ στους τρεις (19β.). Επιπλέον, πριν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, παρεμβάλλεται το εξ αναβολής ματς με τη Λαμία την Τετάρτη, το οποίο εάν θα νικήσει θα ισοβαθμήσει με τον σημερινό αντίπαλο της.

Αντίθετα, ο ΟΦΗ έμπλεξε για τα καλά… Η διαφορά που είχε από την επικίνδυνη ζώνη έχει εξανεμιστεί και πλέον συμπλήρωσε εννιά συνεχόμενες ήττες. Εάν συνεχίσει έτσι, τότε από τα όνειρα για τα Play Off θα κινδυνεύσει σοβαρά με υποβιβασμό στη Superleague 2…

O Ντουρμισάι ήταν ο πρωταγωνιστής, αφού πέτυχε δύο τέρματα και με την ποιότητα του οδήγησε την ΑΕΛ στην επικράτηση στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με το «καλημέρα». Στο 2′ ο Ντε Γκουζμάν μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Στάικο, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Η Λάρισα ισοφάρισε στο 28′, όταν ο Σωτηρίου συγκρούστηκε με τον Ντουρμισάι σε έξοδο του και ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση. Ο Ντουρμισάι ανέλαβε και την εκτέλεση και ισοφάρισε.

Η ΑΕΛ παραλίγο να πάρει προβάδισμα στο 54′, αλλά ο Μπεν Χατίρα σημάδεψε το δοκάρι. Ωστόσο, αυτό το κατάφερε ο Ακούνια στο 63′, ο οποίος με πλασέ εντός περιοχής «νίκησε» τον Σωτηρίου και σημείωσε το 1-2.

Ο ΟΦΗ δεν τα παράτησε και στο 72′ κέρδισε πέναλτι με τον Σολίς, μετά από ανατροπή του Ακούνια. Ο Ντε Γκουζμάν το μετέτρεψε σε γκολ, έστω και αν χρειάστηκε διπλή εκτέλεση.

Ο Σολίς όμως εξελίχτηκε σε μοιραίο, αφού στο 78′ χτύπησε εκτός φάσης τον Γιακιμόφσκι και αποβλήθηκε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντουρμισάι στο 85′ με εκπληκτικό σουτ, το οποίο δεν μέτρησε αμέσως, αλλά μετά τον έλέγχο του VAR κατακυρώθηκε.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης(81′ Λυμπεράκης) , Γιαννούλης, Διαμαντής, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Σαρδινέρο(81′ Καστάνιος), Στάρτζεον(81′ Μαρινάκης), Γρίβας(68′ Σολίς)

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος(46′ Ηλιάδης), Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμφόσκι, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα(77′ Μιλοσάβλιεβιτς), Πινακάς, Ακούνια, Νικολιάς(26′ Γκράουρ), Ντουρμισάι(87′ Νούνιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ