Αποθέωση Μάλμε για Τσόλακ : «Έμπειρος και ικανός επιθετικός»

Αποθέωση Μάλμε για Τσόλακ : «Έμπειρος και ικανός επιθετικός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αντόνιο Τσόλακ ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε, μετά την απόκτηση Κροάτη από τον ΠΑΟΚ.

Στη Μάλμε θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι τον Δεκέμβριο του έτους ως δανεικός ο Αντόνιο Τσόλακ, καθώς ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη σουηδική ομάδα για την παραχώρηση του… Ο τεχνικός διεθυντής της Μάλμε, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και έπλεξε το εγκώμιο του Κροάτη επιθετικού, τον οποίο χαρακτήρισε έμπειρο, ικανό και πολύ καλό μέσα στο… κουτί.

«Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι ένας έμπειρος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε Γερμανία, Κροατία και πρόσφατα στην Ελλάδα. Είναι ένας ικανός επιθετικός, με καλή υποδοχή στη μπάλα και δυνατός στο παιχνίδι του. Πάνω απ’όλα είναι πολύ καλός μέσα στο… κουτί. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για να έρθει στην Μάλμε. Οι διαδικασίες ήταν γρήγορες και είμαστε χαρούμενοι που όλα ολοκληρώθηκαν άμεσα και τώρα ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν», ανέφερε ο Ντάνιελ Άντερσον.

Από την άλλη, ο ίδιος ο Τσόλακ πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος για αυτή τη νέα πρόκληση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μάλμε. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη και με μεγάλες φιλοδοξίες, όπως έχω και εγώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες, τον προπονητή, το κλαμπ, ελπίζω σύντομα και τους φιλάθλους.

Είμαι ένα κλασικό ‘9’ που του αρέσει να δουλεύει σκληρά για την ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος και ελπίζω να μπορέσω να συνεισφέρω με γκολ και ασίστ. Θα δίνω τα πάντα για την ομάδα, κάθε μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ