Γιαννίκης : «Εχουμε αυτοπεποίθηση και παίξαμε φανταστικά»

Γιαννίκης : «Εχουμε αυτοπεποίθηση και παίξαμε φανταστικά»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0 στους Ζωσιμάδες, για την 25η αγωνιστική της Superleague.

Αυτή ήταν η 3η νίκη που πετυχαίνει η ομάδα της Ηπείρου απέναντι στους Πράσινους μέσα σε λίγες ημέρες, αφού είχε επικρατήσει και στα δύο ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν ρυθμό και αυτοπεποίθηση και στάθηκε στο πρέσιγκ που ασκεί η ομάδα του, αλλά επισήμανε ότι δεν είναι φυσιολογικό να κερδίζει ο ΠΑΣ τρεις φορές  σερί τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη:

«Δεν έχει σχέση με τον αντίπαλο. Έχουμε ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Δεν είναι φυσιολογικό να κερδίζει ο ΠΑΣ τρεις σερί φορές τον Παναθηναϊκό.

Παίξαμε φανταστικά στην τακτική. Η εξέλιξη δεν είναι κατακόρυφη, έχει και σκαμπανεβάσματα. Όποιος βάζει γκολ είναι… καλοδεχούμενος.

Το τέρμα μας είναι μια φανταστική φάση πάνω στο πρέσινγκ μας, κάτι που δουλεύουμε στην προπόνηση. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ