ΠΑΣ Γιάννινα : Πριμ από τον Χριστοβασίλη

ΠΑΣ Γιάννινα : Πριμ από τον Χριστοβασίλη

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Χριστοβασίλης κατέβηκε στα αποδυτήρια και ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα τους δοθεί πριν για το 3 στα 3 απέναντι στο Τριφύλλι.

Μετά το Κύπελλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Παναθηναϊκό και στο πρωτάθλημα.

Οι Ηπειρώτες μέσα σε λίγες ημέρες κέρδισαν τρεις φορές το Τριφύλλι. Δύο για το Κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη έκαναν το 3 στα 3 απέναντι στους Πράσινους, γεγονός που γέμισε με χαρά και περηφάνια τον κόσμο τους, αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου.

Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, στον οποίο επικράτησε ο ΠΑΣ με 1-0, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, μπήκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στον Ελληνα τεχνικό και στους παίκτες του για την εμφάνισή τους και τη μεγάλη νίκη απέναντι στο Τριφύλλι.

Παράλληλα, τους ανακοίνωσε ότι θα τους δοθεί πριμ για τις τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς για το δώρο της διοίκησης. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης επιβραβεύει την ομάδα του, που κατάφερε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ