Μαρτίνς : Εφτασε τις 100 νίκες με τον Ολυμπιακό (pic)

Μαρτίνς : Εφτασε τις 100 νίκες με τον Ολυμπιακό (pic)

Η νίκη απέναντι στη Λαμία ήταν η 100η για τον Πέδρο Μαρτίνς ως προπονητής του Ολυμπιακού – «Οι 100 νίκες δείχνουν την πορεία μας από το καλοκαίρι του 2018,  ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς μας».

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στο Καραϊσκάκη και πέτυχε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα και με γκολ των Μπρούμα (8’), Φορτούνη (10’) και Ελ Αραμπί (33’) έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στο τρίποντο.

Αυτή ήταν η 100η νίκη για τον Πέδρο Μαρτίνς ως προπονητής του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο προπονητή να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου. Ο Ιβηρας μάλιστα μίλησε στην πατρίδα του για το σπουδαίο επίτευγμα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι 100 νίκες αντικατοπτρίζουν την πορεία που έχει ακολουθεί ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι του 2018, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τους παίκτες του για την αφοσίωσή τους, αλλά και τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς για την υποστήριξή τους.

«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό το επίτευγμα. Έχει συμβολικό χαρακτήρα, αλλά αντικατοπτρίζει την πορεία που ακολουθήσαμε από τότε που ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ το 2018. Την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους έχουν βοηθήσει γι’ αυτό το επίτευγμα. Τον σύλλογο και φυσικά τους ποδοσφαιριστές μου, που εφαρμόζουν τα σχέδιά μας στον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς μας για την υποστήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε 147 αγώνες ως προπονητής των Πειραιωτών έχει 100 νίκες, 25 ισοπαλίες και 22 ήττες, με 297 γκολ υπέρ και 104 κατά.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

1️⃣0️⃣0️⃣ νίκες ως προπονητής του Θρύλου σε όλες τις διοργανώσεις! Συγχαρητήρια Pedro Martins! / ️1️⃣0️⃣0️⃣ wins as…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ