Ίνγκι Ίνγκασον : Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής (vids)

Ίνγκι Ίνγκασον : Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής (vids)

Ο Ίνγκι Ίνγκασον γλίτωσε για ακόμη μια φορά τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και έχει εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί για τον Δικέφαλο του βορρά σκοράροντας κρίσιμα τέρματα και δίνοντας έξτρα βαθμούς.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον σκόραρε στο χθεσινό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα, ενώ κέρδισε και το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση του Δικεφάλου του βορρά στο φινάλε, με τον Ισλανδό να καθορίζει και πάλι την εξέλιξη μιας αναμέτρησης για την ομάδα του τη φετινή σεζόν. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία τόσο στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο επιθετικό, με τον Ισλανδό να έχει δώσει αρκετές λύσεις στον Δικέφαλο του βορρά.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ στον συγκεκριμένο παίκτη για αυτό άλλωστε του ανανέωσαν το συμβόλαιο πρόσφατα, καθώς βλέπουν σε εκείνον τον επόμενο ηγέτη της αμυντικής γραμμής της ομάδας. Ωστόσο, ο Ίνγκασον έχει εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί τη φετινή σεζόν και επιθετικά, αφού έχει πανηγυρίσει ήδη 6 γκολ, τα περισσότερα σε μια σεζόν στην καριέρα του και έχει δώσει πολύτιμους βαθμούς στον Δικέφαλο. Βαθμούς που χωρίς τον Ίνγκασον δεν θα είχε και πιθανότατα θα ήταν πολύ πιο πίσω στην βαθμολογία.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός «χτυπάει» σε στημένες φάσεις, όπου προωθείται ανελλιπώς, ενώ έχει γίνει συνήθεια φέτος να σκοράρει προς τη λήξη των παιχνιδιών. Κάτι ανάλογο έκανε και στο ντέρμπι με τον Άρη, ενώ έχει πέτυχει κομβικά τέρματα και κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και κόντρα σε Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Σμύρνης και Βόλο.

Τα 6 γκολ σε μια χρονιά είναι η καλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα του αφού πριν έρθει στον ΠΑΟΚ η καλύτερη, από άποψη γκολ σεζόν του την είχε πραγματοποιήσει το 2014 όταν με την φανέλα της Βίκινγκ είχε πανηγυρίσει τέσσερις φορές. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Ίνγκασον έχει πετύχει και τα 6 τέρματα του τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα σε σε περίπου 2,5 μήνες και στα τελευταία συνολικά 14 παιχνίδια. Πραγματικά εντυπωσιακό για κεντρικό αμυντικό, ενώ το ιδιαίτερο είναι πως όλα τα τέρματα που έχει σκοράρει τα έχει πετύχει στην Τούμπα.

Τα γκολ που έχει πετύχει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

Πρωτάθλημα
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1
ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-2
ΠΑΟΚ – Άρης 2-2
ΠΑΟΚ – Βόλος 3-1
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1

Κύπελλο
ΠΑΟΚ ΑΕΛ 5-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ