Παναθηναϊκός : Ντρεοσί και Μπόλονι πήραν το ελεύθερο για διορθωτικές κινήσεις

Παναθηναϊκός : Ντρεοσί και Μπόλονι πήραν το ελεύθερο για διορθωτικές κινήσεις

Ο Γιάννης Αλαφούζος άφησε το περιθώριο στον γενικό διευθυντή και στον προπονητή να λάβουν τα μέτρα που θεωρούν αναγκαία για τη βελτίωση του κλίματος. Ενωτικός τη Δευτέρα ο Ρουμάνος.

Πιο αναίμακτα απ’ ότι αναμενόταν κύλησε η Δευτέρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης»… Πράγματι, οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν για προπόνηση μετά την ακύρωση του ρεπό, αλλά δεν τους υποδέχτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος με διάθεση για… κατσάδα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν πήγε στο Κορωπί και άφησε το περιθώριο στον Πιέρ Ντρεοσί και στον Λάζλο Μπόλονι για να χειριστούν την κατάσταση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «10», ο Ντρεοσί και ο Μπόλονι πήραν το ελεύθερο από τον Αλαφούζο προκειμένου να προβούν στις διορθωτικές κινήσεις που θεωρούν ενδεδειγμένες.

Πειθαρχικά μέτρα σε βάρος παικτών δεν ανακοινώθηκαν από τον γενικό διευθυντή και τον προπονητή, αλλά είναι πολύ πιθανόν ο Μπόλονι να θέσει εκτός πλάνων συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θεωρεί ότι δεν συμπεριφέρονται σωστά.

Πάντως, τη Δευτέρα ο Μπόλονι ήταν ενωτικός και στις σύντομες συνομιλίες που είχε με παίκτες, έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης. Ο Ρουμάνος άρχισε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και κρίνει ότι είναι προτιμότερο να εκτονώσει την πίεση και να μην συγκρουστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ