Ιωαννίδης : «Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες»

Ιωαννίδης : «Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες»

Για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος έκανε λόγο ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Νίκος Ιωαννίδης.

Για έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, έκανε λόγο ο επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Ιωαννίδης. Ο ποδοσφαιριστής της Ελαφράς Ταξιαρχίας ανέφερε πως όλοι στην ομάδα γνώριζαν ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, ενώ μίλησε και για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για το ματς με την ΑΕΚ: 

«Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είχε απουσίες και ότι δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Δυστυχώς τα λάθη πληρώνονται. Ήμασταν μαχητικοί, αλλά δεν μπορώ να κρατήσω πολλά από το παιχνίδι, γιατί το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο».

Για την επόμενη ημέρα:

«Το βάρος πέφτει στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πρέπει να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση, πρέπει να αλλάξουν πολλά και να γυρίσουμε σελίδα. Βλέπουμε μόνο τον Παναιτωλικό».

Για την παρουσία του στο παιχνίδι:

«Προσπάθησα να τρέξω, να βοηθήσω αμυντικά. Υπάρχουν και τέτοια παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ