Ο Κλάτενμπεργκ τα είδε όλα… ΠΑΟΚ (vid)

Ο Κλάτενμπεργκ τα είδε όλα… ΠΑΟΚ (vid)

Ο Βρετανός αρχιδιαιτητής τα είδε όλα… ασπρόμαυρα στο ντέρμπι με τον Αρη, καθώς στην ανάλυση των φάσεων τόνισε ότι δεν θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Μάνου, ενώ επισήμανε ότι σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Όλα… ΠΑΟΚ τα είδε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των φάσεων του ντέρμπι με τον Αρη, με τον Βρετανό αρχιδιαιτητή να τονίζει ότι κακώς μέτρησε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Ακη Μάντζιου και να επισημαίνει ότι σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

«Πριν την επίτευξη του δεύτερου τέρματος του Άρη, ο διαιτητής είχε δώσει συνέχεια στο παιχνίδι στην αρχή της ανάπτυξης της επίθεσης όταν δύο παίκτες διεκδίκησαν την μπάλα. Ο VAR έλεγξε το μαρκάρισμα και συμφώνησε με τον διαιτητή ότι δεν υπήρξε φάουλ στον αμυνόμενο. Η ΚΕΔ θεωρεί ότι υπήρξε παράβαση φάουλ από τον παίκτη του Αρη επί του παίκτη της ομάδας του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να κερδίσει την μπάλα. Από τη στιγμή αυτή, ξεκίνησε η φάση της επιθετικής κατοχής της ομάδας και καθώς κανένας άλλος παίκτης της ομάδας του ΠΑΟΚ δεν απέκτησε κατοχή της μπάλας στη συνέχεια, αυτό θα έπρεπε να οδηγήσει σε επί τόπου ανασκόπηση της φάσης εντός αγωνιστικού χώρου και το τέρμα να μην μετρήσει καταλογίζοντας φάουλ υπέρ του αμυνόμενου της ομάδας του ΠΑΟΚ», είπε για το γκολ του Μάνου.

Για το πέναλτι στις καθυστερήσεις ανέφερε: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση από τον τερματοφύλακα. Ο επιτιθέμενος κάνει επαφή πρώτος στη μπάλα και στη συνέχεια τον βρίσκει ο τερματοφύλακας με τα δύο του χέρια στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ο τερματοφύλακας δεν έρχεται καθόλου σε επαφή με τη μπάλα και συνεπώς η απόφαση είναι σωστή».

Ο Κλάτενμπεργκ φόρεσε… ασπρόμαυρα γυαλιά και σήκωσε ψηλά τη σημαία της «εξυγίανσης». Τα είδε όλα… ΠΑΟΚ και προσπάθησε να πείσει τον κόσμο μέσω της ανάλυσής του ότι υπάρχει φάουλ πριν το γκολ του Μάνου, αλλά και πέναλτι στη φάση του Μπουσέ με τον Ινγκασον. Το… πέτσινο πέναλτι, με το οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2 και στέρησε από τον Αρη τη νίκη που μέχρι εκείνο το σημείο κράταγε γερά στα χέρια του. Μια νίκη που έπρεπε να πάρει βάσει της εικόνας του.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ