Άρης : Οι «βιονικοί» Γκάμα και Ρόουζ

Άρης : Οι «βιονικοί» Γκάμα και Ρόουζ

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Γάλλος αμυντικός είναι οι μοναδικοί παίκτες του Άρη που ξεπέρασαν τα 2000 αγωνιστικά λεπτά στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι Μπρούνο Γκάμα και Λίντσεϊ Ρόουζ είναι από τους βασικούς συντελεστές της εξαίρετικής πορείας που κάνει ο Άρης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται, μάλιστα, για τους μοναδικούς παικτες των κιτρινόμαυρων που έχουν συμπληρώσει περισσότερα από 2000 αγωνιστικά λεπτά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος αμυντικός βρίσκεται στη κορυφή της σχετικής λίστας με 2146 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ακολουθεί ο Γκάμα με 2020′.

Στη τρίτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Σάσα, που ακόμα, όμως και να παίξει 90 λεπτά στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ, δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει τα 2000 (έχει 1878′).

Η παρουσία τους στα περισσότερα παιχνίδια δείχνει και το ποσό σημαντικοί είναι για τον Άρη οι Γκάμα και Ρόουζ.

Από τα πόδια του Πορτογάλου, εξάλλου, περνάει όλο το παιχνίδι της ομάδας του, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που με μια ατομική ενέργεια έδωσε τη λύση και χάρισε πολύτιμους βαθμούς.

Από την πλευρά του ο Γάλλος είναι βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας, ενώ βοηθάει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τις προωθήσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ