Ο Εσθονός Τόβερ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Τζοβάρας στο Αλκαζάρ

Ο Εσθονός Τόβερ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Τζοβάρας στο Αλκαζάρ

Ο Κρίστο Τόβερ ορίστηκε για να διευθύνει το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Τζοβάρας θα είναι εκείνος που θα σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό

H ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Superleague και στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ορίστηκε ξένος ρέφερι. Πιο συγκεκριμένα, ο Εσθονός, Κρίστο Τόβερ, ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Δικέφαλο του βορρά, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, τέταρτο τον Ευαγγέλου και στο VAR τον Βέλγο Νάθαν Βερβμπόομεν, με τον Μεϊντάνα.

Ο 39χρονος έχει διαιτητεύσει ακόμα δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο παρελθόν στις οποίες ο Δικέφαλος του Βορρά μετρά μία νίκη και μία ήττα. Για την ακρίβεια το 2011 ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-0 κόντρα στην Βαλερέγκα, ενώ το 2018 είχε ηττηθεί με 4-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Από εκεί και πέρα ο Τζοβάρας θα είναι εκείνος που θα σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Μανούχος το Βόλος-ΑΕΚ (VAR ο Γκορτσίλας), ο Διαμαντόπουλος το Άρης-ΟΦΗ (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Καραντώνης το Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (VAR ο Κουμπαράκης), ο Βρέσκας το Λαμία-Ατρόμητος (VAR ο Σιδηρόπουλος) και ο Παπαπέτρου την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ