Παναθηναϊκός : Τι ισχύει με τους απόντες της Παρασκευής

Παναθηναϊκός : Τι ισχύει με τους απόντες της Παρασκευής

Οι Καμπετσής, Διούδης, Αλεξανδρόπουλος και Σένκεφελντ αναγράφηκαν στο απουσιολόγιο του Λάζλο Μπόλονι λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δύσκολα θα προλάβει το κυριακάτικο (14/3) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ο Αργύρης Καμπετσής. Ο 20χρονος επιθετικός έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα, έχει εξασθενήσει από την ασθένεια και δεν θα έχει το 100% των δυνάμεων του για να αγωνιστεί.

Ο Σωκράτης Διούδης ένιωσε πόνους στη μέση και η συμμετοχή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή. Όπως συνέβη στην αναμέτρηση της Τούμπας, όπου ο διεθνής γκολκίπερ δηλώθηκε στην ενδεκάδα αλλά έπαθε λουμπάγκο στην προθέρμανση.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δέχτηκε ένα χτύπημα στη διάρκεια του διτέρματος και πονούσε πολύ και για αυτό αποχώρησε. Το ιατρικό τιμ θα τον εξετάσει το Σάββατο στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για να εκτιμήσει την κατάσταση.

Τέλος, ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους και το Σάββατο θα τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Προς το παρόν, δεν εκφράζεται ανησυχία για τη συμμετοχή του Ολλανδού στόπερ την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ