Σνάουτσνερ : «Μας προβλημάτισε η εικόνα με Άρη, μόνο νίκη με ΠΑΟ»

Σνάουτσνερ : «Μας προβλημάτισε η εικόνα με Άρη, μόνο νίκη με ΠΑΟ»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφώρο, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη, ενώ ανέφερε πως τον προβλημάτισε η εικόνα του Δικεφάλου με τον Άρη.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Superleague στη Λεωφώρο (14/3) και ο Μίροσλαφ Σνάουτσνερ τόνισε πως οι ασπρόμαυροι θέλουν μόνο τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη είχαμε πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο. Προβληματιστήκαμε από την εικόνα της ομάδας, αλλά είχαμε μέρες να δουλέψουμε και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να τη διορθώσουμε. Αυτό κάναμε μέσα στην εβδομάδα αυτή. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα και θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε καλύτερα. Πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι καλά, έτοιμη γι’ αυτό το ντέρμπι, αυτό ο ξεχωριστό παιχνίδι. Πάμε να νικήσουμε. Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του αυτόν τον αγώνα: «Όπως είπα μας προβλημάτισε η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη. Ήταν ένα ματς στο οποίο θέλαμε πολύ τη νίκη. Η πίεση αυτή στο μυαλό μας έκανε το ματς να μην μας βγει. Είχαμε άγχος και πίεση να νικήσουμε. Μετά το 0-2, που βρεθήκαμε πίσω, η ομάδα άλλαξε πρόσωπο. Πιέζαμε πολύ, ελευθερωθήκαμε. Δεν είχαμε κάτι να χάσουμε και έτσι παλέψαμε ως το τέλος. Ισοφαρίσαμε, αλλά θέλαμε τη νίκη. Τώρα είναι ένα άλλο ματς αυτό που έχουμε μπροστά μας».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ότι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη. Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε τι μπορούμε να πάρουμε από τον κάθε παίκτη. Από όλους, λοιπόν, περιμένουμε το καλύτερο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν να μας απασχολούν. Πάμε για το καλύτερο. Περιμένουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό, αν και ο αντίπαλος είναι σε δύσκολη κατάσταση. Έχασε κάποια παιχνίδια, ενώ αποκλείστηκε και στο Κύπελλο. Παρόλα αυτά είναι ντέρμπι και περιμένουμε ένα σκληρό ματς. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και συγκεντρωμένοι. Έχουμε πίεση για το αποτέλεσμα και πρέπει να βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο».

Για το αν είναι μία πρόβα ενόψει των πλέι οφ: «Είναι πρόβα τζενεράλε αυτό το ματς για τα πλέι οφ. Και με τον Άρη ήταν. Τέτοια ματς θα έχουμε στα πλέι οφ. Επομένως, είναι έξτρα κίνητρο για μας να ζητήσουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν την πάρουμε, θα μας δώσει δύναμη για τα επόμενα ματς στα πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ