Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 1-0

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 1-0

Με γκολ του Σλίβκα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας Σμύρνης κατάφερε να πάρει τη νίκη και το «τρίποντο», επικρατώντας με 1-0 απέναντι στον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League, βάζοντας τις βάσεις για την παραμονή.

Άνετος και ωραίος εν όψει πλέι αουτ! Ο Απόλλωνας Σμύρνης κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Παναιτωλικού στη Ριζούπολη και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της φετινής Super League.

Ένα «τρίποντο»… χρυσάφι για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που πηγαίνει στα πλέι άουτ σε πολύ καλή κατάσταση και ετοιμάζεται για το τελικό… σπριντ της παραμονής, με τις καλύτερες συνθήκες! Το γκολ του Σλίβκα στο 63ο λεπτό, ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, που ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, έπιασε τον Ατρόμητο και ξέφυγε στο +9 από τη θέση των μπαράζ.

Σε δύσκολη θέση ο Παναιτωλικός, με την ομάδα του Δέλλα να γνωρίζει ακόμη μία ήττα και να τερματίζει στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, ήρθε από τα «καναρίνια», με τον Μάζουρεκ μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να βρίσκει στόχο… Άμεση ήταν η απάντηση του Απόλλωνα, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα απείλησε με σουτ του Μπεντινέλι το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι φάσεις ήταν μοιρασμένες στο πρώτο ημίχρονο, καθώς μέχρι την ανάπαυλα ακολούθησαν δύο ακόμη καλές φάσεις. Μία για τους γηπεδούχους με τον Ντάουντα και μία για τους φιλοξενούμενους με τον Ντάλσιο, με το 0-0 να μένει ωστόσο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους.

Στην πρώτη μεγάλη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, η Ελαφρά Ταξιαρχία βρήκε και το γκολ. Ο Μπεντινέλι έβγαλε με απίθανο τακουνάκι τον Σλίβκα μπροστά από την εστία, με τον Λιθουανό να πλασάρει άψογα και να γράφει το 1-0 στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης!

Η ομάδα του Παράσχου κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το 1-0 και έφτασε σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, με τον Παναιτωλικό από την πλευρά του να πηγαίνει στα πλέι άουτ βρισκόμενος σε δύσκολη θέση…

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Κολ (90+3′ Λαγός), Σλίβκα (84′ Φατιόν), Φατιόν, Τσιλούλης, Ντάουντα (78′ Ιωαννίδης), Μπεντινέλι (84′ Τσαμπούρης).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Τσιγγάρας, Κωνσταντόπουλος (76′ Ταχάρ), Βάντερσον, Περέιρα, Ντάλσιο, Ντίας, Εντινγκά, Μάζουρεκ (76′ Γιάκολις), Ματσόλα (76΄ Βέργος), Καρέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ