«Μελισσανίδη σήκω φύγε ξεφτιλιζόμαστε, έχεις μικρύνει την ΑΕΚ»

«Μελισσανίδη σήκω φύγε ξεφτιλιζόμαστε, έχεις μικρύνει την ΑΕΚ»

Ο κόσμος της ΑΕΚ βράζει μετά τη νέα ήττα από τον Βόλο και την τραγική εικόνα της ομάδας εξαπολύοντας επίθεση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων απαιτούν την αποχώρηση του, ενώ η μπάλα παίρνει και Χιμένεθ, Κονέ και παίκτες.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να απογοητεύει στη Superleague, καθώς ηττήθηκε και στον Βόλο από την ομώνυμη ομάδα με 1-0 και έχασε έδαφος για τη δεύτερη θέση. Το θέμα όμως για την Ένωση δεν είναι η ήττα, αλλά η εμφάνιση, αφού για ακόμη μια φορά ήταν τραγική με τους κιτρινόμαυρους να μην απειλούν και να χάνουν ουσιαστικά με κάτω τα χέρια για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές εβδομάδες στο Πανθεσσαλικό.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και κυρίως η εμφάνιση της Ένωσης έφερε πολύ μεγάλες αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας για ακόμη μια φορά, όπως φαίνεται και από τα σχόλια που υπάρχουν κατά εκατοντάδες στην επίσημη σελίδα του facebook και διαρκώς γίνονται και περισσότερα.

Τα social media της ΑΕΚ πήραν φωτιά με τους οπαδούς της ομάδας να ξεσπούν για τα λάθη της διοίκησης και να «βάλλουν» κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη τονίζοντας πως ο κύκλος του έχει τελειώσει στην ΑΕΚ και ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την Ένωση. Πολλοί οπαδοί των κιτρινόμαυρων χρησιμοποιούν βαριές εκφράσεις για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, ενώ υπογραμμίζουν πως έχει μικρύνει την ΑΕΚ και «δεν θα καταφέρει να κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να ξεφτιλιστεί στα play off».

Εκτός όμως από τον Μελισσανίδη, στον οποίο επιτίθενται οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας, η μπάλα παίρνει και τον Μανόλο Χιμένεθ για την κακή διαχείριση και τις επιλογές του, αλλά και για την εικόνα της ομάδας, λέγοντας πως είναι για γέλια. Φυσικά στο επίκεντρο είναι και πολλοί ποδοσφαιριστές, όπως και ο Πέτρος Μάνταλος, ενώ ακόμα αναρωτιούνται τους λόγους που δεν έμεινε ο Λιβάγια και «πότε θα κάνει σωστές επιλογές ο Κονέ».

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ