ΠΑΟΚ : Περιμένουν τον Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ : Περιμένουν τον Βιεϊρίνια

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά τον τραυματισμό του στη Λεωφόρο, για να γνωρίζει ο Πάμπλο Γκαρσία αν μπορεί να τον υπολογίζει.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για τη δεύτερη θέση της Superleague και θα εκκινήσει στα play off από την τέταρτη θέση. Ο Δικέφαλος του βορρά σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε ακόμη μια ήττα, όμως εκτός αυτού ο Πάμπλο Γκαρσία είδε και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να τραυματίζεται.

Ο Πορτογάλος μπακ δέχθηκε χτύπημα στο τένοντα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 74ο λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παραχωρώντας την θέση του στον Ροντρίγκο Σοάρες, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι σχετικά με το πρόβλημα του αρχηγού.

Ο Βιεϊρίνια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις σήμερα, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και ο Ουρουγουανός τεχνικός περιμένει με τη σειρά του τα αποτελέσματα προκειμένου να ξέρει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για την πρεμιέρα των play off.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ