Παναθηναϊκός : Καυγάς Κουζνέτσοφ-Αϊτόρ πριν τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός : Καυγάς Κουζνέτσοφ-Αϊτόρ πριν τον ΠΑΟΚ

Ο Ουκρανός συνεργάτης του Μπόλονι λογομάχησε με τον Αϊτόρ το Σάββατο, με το επεισόδιο να προκαλεί τον αποκλεισμό του Ισπανού εξτρέμ από την αποστολή του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Σε άλλο ένα επεισόδιο στο «Γεώργιος Καλαφάτης» πρωταγωνίστησε ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ. Ο συνεργάτης του Λάζλο Μπόλονι διαπληκτίστηκε το Σάββατο με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, στην τελευταία προπόνηση πριν το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αϊτόρ συνομιλούσε με συμπαίκτες του στη διάρκεια μιας άσκησης και ο Κουζνέτσοφ προέβη σε συστάσεις στον ποδοσφαιριστή. Ο Αϊτόρ φέρεται να αντέδρασε και μία ατάκα του ενόχλησε τον Ουκρανό, με τους δύο άντρες να λογομαχούν. Η ένταση έληξε μετά από λίγο, με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Αυτή η λογομαχία ήταν και ο λόγος που ο Λάζλο Μπόλονι απέκλεισε από την αποστολή τον Ισπανό εξτρέμ. Ο Ρουμάνος δεν ήταν παρών στο επεισόδιο και ενημερώθηκε από τον συνεργάτη του και έλαβε την απόφαση.

Πάντως, στο Τριφύλλι υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον Σεργκέι Κουζνέτσοφ. Πλέον, δεν θεωρείται τυχαίο το ότι ο Ουκρανός έχει αντιπαρατεθεί με πολλούς παίκτες και αυτό αποδίδεται στον οξύθυμο χαρακτήρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ