Κοιτάζει Μανδά και Χριστογεώργο η ΑΕΚ

Κοιτάζει Μανδά και Χριστογεώργο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φαίνεται πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των νεαρών γκολκίπερ Μανδά και Χριστογεώργο.

Η ΑΕΚ αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι να προχωρήσει στην απόκτηση τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν καταστρώσει ήδη τα πλάνα τους και να κοιτάζουν παίκτες από την ελληνική αγορά. Η Ένωση πιθανότατα να κινηθεί για την απόκτηση ενός γκολκίπερ από το εξωτερικό ως βασικό, αλλά δεδομένα ενδιαφέρεται για τους Χρήστο Μανδά και τον Νίκο Χριστογεώργο.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, αλλά και από εκείνον του Παναθηναϊκού και οι Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτης Κονέ αναμένεται να αποφασίσουν αν θα κινηθούν για έναν από τους δυο ή και για τους δυο γκολκίπερ.

Ο Μανδάς είναι 19 ετών, αγωνίζεται βασικός στον Ατρόμητο και μέχρι σήμερα έχει 13 συμμετοχές συνολικά, ενώ παρότι στο συμβόλαιό του που λήγει το 2022 έχει buy out 2 εκατ. ευρώ, εκτιμάται πως μπορεί να αποκτηθεί για 500.000 ευρώ. Όσον αφορά την περίπτωση του Χριστογεώργου, μοιάζει σαφώς πιο προσιτή, καθώς στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν μοιάζει να υπολογίζεται δεδομένου πως τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ